COVID-19

“Te midden van iedere moeilijkheid ligt een kans.”

De nagelbranche heeft zich verenigd in de onafhankelijke groep:  De Nagelsector’.

Een groep onafhankelijke, merkonafhankelijke en buitengewoon gepassioneerde, vakbekwame mensen uit het nagel/nagelstyling branche, van diverse niveaus,  hebben een protocol opgesteld. Een eenduidig protocol is geformuleerd in samenspraak met alle merken, en dient als advies voor alle stylisten en medewerkers werkzaam in de nagelbranche. 

De nagelsalon kan daarbij eigen keuzes maken welke adviezen er worden overgenomen of anders worden ingevuld, met inachtneming van de 1,5 meter maatschappij. 

Download hier de folder van de Nagelsector:

Nagelsector-FolderProtocol


Naast de genoemde maatregelen die zijn beschreven in het protocol voor de nagelbranche, zijn onderstaande uitgangspunten voor de salon van toepassing.

  • Niet meer dan 1 cliënt tegelijk in de salon aanwezig

“Bedenk goed welke behandeling(en) je wenst, zodat ik voldoende ruimte en tijd voor je kan inplannen. Dit ter voorkoming van het overlappen van afspraken van verschillende klanten. Het zal lastiger worden om tijdens de afspraak de behandeling(en) uit te breiden met bijvoorbeeld heel uitgebreide nailart. Of als er bijvoorbeeld product op de nagels zit waarvan ik niet op de hoogte ben”.

  • Neem geen personen/kinderen mee naar de salon, dit is niet meer toegestaan
  • Gebruik beschermingsmiddelen:

“Het gebruik van mondkapjes is voor de nagelstyliste vanzelfsprekend, en voor de cliënt ook verplicht in de salon. Neem bij voorkeur zelf een mondkapje mee, anders stel ik een mondkapje tegen kostprijs ter beschikking. “

  • Mobiele telefoon, ringen, horloge

“Bij binnenkomst vraag ik je jouw mobiele telefoon, ringen (m.u.v. trouwring) en horloge af te doen en te deponeren op de balie. Mocht je mij jouw ideeën van nailart/kleuren etc. willen showen op de telefoon, vraag ik je het vooraf aan mij te sturen (mail/WhatsApp) of we nemen e.e.a. door voorafgaand aan de behandeling. Zodra de behandeling is gestart is gebruik van mobiele telefoon ook niet meer toegestaan”.

 

𝘼𝙛𝙨𝙥𝙧𝙖𝙖𝙠 𝙢𝙖𝙠𝙚𝙣
Een afspraak (of meerdere afspraken) plannen is mogelijk via WhatsApp, telefonisch of via mail.

Houd ook de social-mediakanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Tot snel,
Liefs Jeannette