COVID-19

“Te midden van iedere moeilijkheid ligt een kans.”

De nagelbranche heeft zich verenigd in de onafhankelijke groep:  De Nagelsector’.

Een groep onafhankelijke, merkonafhankelijke en buitengewoon gepassioneerde, vakbekwame mensen uit het nagel/nagelstyling branche, van diverse niveaus,  hebben een protocol opgesteld. Een eenduidig protocol is geformuleerd in samenspraak met alle merken, en dient als advies voor alle stylisten en medewerkers werkzaam in de nagelbranche. 

De nagelsalon kan daarbij zelf eigen keuzes maken welke adviezen er worden overgenomen of anders worden ingevuld.

 


Op dit moment gelden er geen maatregelen of protocollen voor de nagelbranche. Desalniettemin gelden er bij La Dame Nails nog wel onderstaande uitgangspunten.

  • Niet meer dan 1 cliënt tegelijk in de salon aanwezig

“Bedenk goed welke behandeling(en) je wenst, zodat ik voldoende ruimte en tijd voor je kan inplannen. Dit ter voorkoming van het overlappen van afspraken van verschillende klanten. Het zal lastiger worden om tijdens de afspraak de behandeling(en) uit te breiden met bijvoorbeeld heel uitgebreide nailart. Of als er bijvoorbeeld product op de nagels zit waarvan ik niet op de hoogte ben”.

  • Neem geen personen/kinderen mee naar de salon, dit is niet toegestaan
  • Gebruik beschermingsmiddelen:

“Het gebruik van mondkapjes is voor de nagelstyliste vanzelfsprekend, en voor de cliënt optioneel. Neem bij voorkeur dan zelf een mondkapje mee, anders stel ik een mondkapje ter beschikking. “

  • Mobiele telefoon, ringen, horloge

“Bij binnenkomst vraag ik je jouw mobiele telefoon, ringen (m.u.v. trouwring) en horloge af te doen en te deponeren op de balie. Mocht je mij jouw ideeën van nailart/kleuren etc. willen showen op de telefoon, vraag ik je het bij voorkeur om vooraf aan mij te sturen (mail/WhatsApp) of we nemen e.e.a. door voorafgaand aan de behandeling”.

𝘼𝙛𝙨𝙥𝙧𝙖𝙖𝙠 𝙢𝙖𝙠𝙚𝙣
Een afspraak (of meerdere afspraken) plannen is mogelijk via WhatsApp, telefonisch of via mail. Tevens is er een optie dit via Google online afspraken te doen.

Houd de social-mediakanalen in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Tot snel,
Liefs Jeannette

De agenda is volvoor cosmetische behandelingen

Te allen tijde plek voor medisch cliënten/patiënten

& (oncologische) handzorgverlening