COVID-19

“Te midden van iedere moeilijkheid ligt een kans.”

Helaas zijn op 14 december 2020 de maatregelen rondom de Coronacrisis stevig ingezet. Met veel hartzeer moet ik daarom wederom de salon sluiten en de afspraken annuleren t/m 19 januari 2021. 

> Dit betekent dat alle afspraken t/m 19 januari 2021 komen te vervallen.  

> Vooralsnog blijven de afspraken ná 19 januari gewoon in de agenda staan.   

> Heb jij nog geen vervolgafspraak gepland ná 19 januari? Laat het me dan weten; dan kunnen we die vast inplannen (liefst per WhatsApp 06-20813736, of per mail). 

*************************************************

Om jou van dienst te kunnen blijven zijn, ben ik bezig met een 

BESTELMOGELIJKHEID voor producten. 

Alle producten en prijzen kun je z.s.m. op mijn website terugvinden. Je kunt de producten bij mij bestellen via Mail of WhatsApp. Op korte termijn zal ik ook een webshop installeren, met daarin leuke acties en pakketten.

Vooralsnog zal ik de bestelde producten zelf bij je langsbrengen. Wellicht dat binnenkort een afhaalloket in de salon wel weer wordt toegestaan, nu is dat volgens de regels helaas niet mogelijk.

Ik ben er voor jou! ❤️  Heel veel sterkte de komende tijd, in goede gezondheid en zorg goed voor elkaar.

Liefs Jeannette   

 

*************************************************

De nagelbranche heeft zich verenigd in de onafhankelijke groep:  De Nagelsector’.

Een groep onafhankelijke, merkonafhankelijke en buitengewoon gepassioneerde, vakbekwame mensen uit het nagel/nagelstyling branche, van diverse niveaus,  hebben een protocol opgesteld. Een eenduidig protocol is geformuleerd in samenspraak met alle merken, en dient als advies voor alle stylisten en medewerkers werkzaam in de nagelbranche. 

De nagelsalon kan daarbij eigen keuzes maken welke adviezen er worden overgenomen of anders worden ingevuld, met inachtneming van de 1,5 meter maatschappij. 

Download hier de folder van de Nagelsector:

Nagelsector-FolderProtocol


Naast de genoemde maatregelen die zijn beschreven in het protocol voor de nagelbranche, zijn onderstaande uitgangspunten voor de salon van toepassing.

  • Niet meer dan 1 cliënt tegelijk in de salon aanwezig

“Bedenk goed welke behandeling(en) je wenst, zodat ik voldoende ruimte en tijd voor je kan inplannen. Dit ter voorkoming van het overlappen van afspraken van verschillende klanten. Het zal lastiger worden om tijdens de afspraak de behandeling(en) uit te breiden met bijvoorbeeld heel uitgebreide nailart. Of als er bijvoorbeeld product op de nagels zit waarvan ik niet op de hoogte ben”.

  • Neem geen personen/kinderen mee naar de salon, dit is niet meer toegestaan
  • Gebruik beschermingsmiddelen:

“Het gebruik van mondkapjes is sinds 1 december 2020 verplicht in de salon. Neem bij voorkeur zelf een mondkapje mee, anders stel ik een mondkapje tegen kostprijs ter beschikking. Uiteraard draag ik zelf ook een mondkapje, evenals handschoenen”.

  • Mobiele telefoon, ringen, horloge

“Bij binnenkomst vraag ik je jouw mobiele telefoon, ringen (m.u.v. trouwring) en horloge af te doen en te deponeren op de balie. Mocht je mij jouw ideeën van nailart/kleuren etc. willen showen op de telefoon, vraag ik je het vooraf aan mij te sturen (mail/WhatsApp) of we nemen e.e.a. door voorafgaand aan de behandeling. Zodra de behandeling is gestart is gebruik van mobiele telefoon ook niet meer toegestaan”.